If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Седалката е ниска в сравнение с европейските автомобили, така е, но се качи в някой Civic V например и ще видиш голяма разлика. А скърцането - при мен се появява когато е студено, не знам дали са пластмаси или гумени уплътнения, но е някъде откъм багажника ми се струва при мен (но не мисля, че има нещо общо с окачването поне в моя случай).
Скърцането го има и при мен, но след намазване на гумените уплътнения със специален спрей скърцането спря Трябва да се мажат на около седмица и половина две и всичко е ОК. Иначе 147-та е страхотна кола !!!
- на дълго през зимата трудно ми става топло в кабината, при скорост 90. Уж имам климатроник ли.. климатик ли... без индикатор на таблото за желани градуси в кабината или от сорта.
- Нямам компютър следящ разхода на гориво.
- Скъпите ремонти, за кола от 2002.... 460 лева ангренажен ремък, филтри и масло, работа.
- на дълго през зимата трудно ми става топло в кабината, при скорост 90. Уж имам климатроник ли.. климатик ли... без индикатор на таблото за желани градуси в кабината или от сорта.
- Нямам компютър следящ разхода на гориво.
- Скъпите ремонти, за кола от 2002.... 460 лева ангренажен ремък, филтри и масло... 160 лева 4 бр горни носачи и труд. За 2 - рото не съм сигурен.
- Събира не повече от 2-3 гаджета
Има и още 2-3 неща.
4бр. горни носачи???
2-3 гаджета??? На по колко килограма?
Comment